AntiGravity yoga Cuijk Nijmegen Uden

Zwevend naar souplesse en flexibiliteit

Aerial yoga is een unieke vorm van yoga waarbij je zwevend je lichaam traint én ontspant. De yogahoudingen worden uitgevoerd in hangende doeken die je helpen ontsnappen aan de zwaartekracht. Daarom wordt Aerial yoga ook wel AntiGravity yoga genoemd. 

Fysiek en mentaal in balans

Om jezelf in balans te houden tijdens de lichaamshoudingen wordt het uiterste gevraagd van je concentratie en al je spieren. Je hebt kracht, focus en wilskracht nodig om in de houding te blijven, wat je fysiek en mentaal sterker maakt. Je traint belangrijke spiergroepen en bevordert flexibiliteit, terwijl het doek ervoor zorgt dat de druk in de wervelkolom vermindert en de omliggende spieren ontspannen. Daarnaast zorgt het doek er in andere houdingen juist voor dat je ultieme ontspanning ervaart, bijvoorbeeld wanneer je heerlijk gewichtloos zweeft in de door het doek gevormde hangmat.

Zweven en beleven

Het spelelement zorgt ervoor dat Aerial yoga ook gewoon ontzettend leuk is om te doen! Aerial yoga zorgt letterlijk voor luchtigheid: zweven, loslaten, schommelen en ondersteboven hangen. En voor de hoogte hoef je het niet te laten: het doek hangt slechts een klein stukje boven de grond.

Wil je ontdekken wat Yoga kan betekenen voor jou?

Neem dan vrijblijvend contact op. Ik verwelkom je graag bij Liberty Yoga en Pilates.