Hoe uniek is het om op een hoogte van 8 meter op een 1400 m2 groot dakterras yogales te mogen geven, een dakterras dat bovendien omgeven wordt met allerlei soorten bomen, bloemen, struiken en kruiden. Een dergelijk werkelijk adembenemend landschap op hoogte vind je boven op het bedrijfspand van Ebben Inspyrium. 

Hoeveel dichter kun je met yoga bij de natuur komen? In dit ecologische duurzame landschap kun je je terugtrekken in een grote boomhut die uitzicht geeft over het gehele dakterras, plaats nemen op diverse stoeltjes, tafelen aan een zwevende tafel met daarbij behorende schommels als stoelen.  Gewoon relaxen onder een pergola van groen in een zithoek vol met bloemen en bomen met vogels en insectenhuisjes. Een grote windmolen vangt de wind op en met een douche die water geeft als je trapt op de bijbehorende fiets kan je op hoogte jezelf verfrissen.

Op deze prachtige locatie konden de bezoekers van het festival ”JIJ TELT” georganiseerd door HumanKind 2022 o.a. een workshop yoga volgen. Ze volgden op uitgerolde yogamatjes op hoogte verbonden met het universum de les. Door meditatie, yoga, yoganidra en ontspanning met op de achtergrond het geluid van mantra’s en fluitende vogels vond een transformatie plaats met een zeer hoog zen gehalte. 

Zowel de bezoekers als ik hebben genoten van de workshop in deze prachtige omgeving. Het is een geweldig gevoel om hier yoga te mogen delen in verbinding met de natuur. Voor iedereen die een congres, evenement of bedrijfsfeest wil organiseren en duurzaam verbonden wil zijn, is dit een aanrader! Dichterbij de natuur kom je niet. Het voelde voor mij yoga in a green heaven. Hierbij wil ik Ebben Inspyrium dan ook feliciteren met het winnen van Rooftop Award 2022

Wil je voor een bedrijf, vrienden of kennissen kennismaken met yoga of Qigong, neem dan contact op met https://liberty-yoga-pilates.nl/ 

Ben je benieuwd naar de locatie waar dit evenement heeft plaatsgevonden, volg dan deze link: www.inspyrium.nl. Wie weet wil jij er iets gaan organiseren en zien we elkaar daar bij het volgende evenement.

Flexibele, groene groet, 

Louisa