Lucht je hart workshop Cuijk

Liberty organiseert regelmatig thema workshops. Dit kan een actueel onderwerp zijn, of een workshop gegeven door een op een onderwerp gespecialiseerde gastdocent.

Workshop: Zondag 23 oktober: Kundalini & Cacao Ceremonie

Op zondag 23 oktober 2022 organiseert Liberty yoga een cacao ceremonie. De gastdocenten Mira, Marieke, Tim en Daniel nemen je mee op reis door middel van Kundalini Yoga en het drinken van de sacred cacao als een balsem voor je hart. Deze innerlijke reis zal je ondersteunen om oude stukken los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe inspiratie en impulsen. Jouw manifestatie kracht wordt aangewakkerd met sound healing en het activeren van jouw oorspronkelijke stem.

Meer informatie over de workshop >

Privéworkshop

Wil je een privéworkshop met een groep vrienden, vriendinnen of familie? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Afgelopen zaterdag hebben we samen met ons hockeyteam bestaande uit 13 meiden een ontzettend mooie ochtend meegemaakt. We zijn sportief en jong maar velen van ons hadden nog niet eerder een yoga les meegemaakt. Wat was het super om die eerste keer bij jou in je fijne studio mee te mogen maken. Je hebt ons uitgedaagd met je mooie oefeningen zowel fysiek als mentaal. De sfeer in de studio zorgde ervoor dat de hele groep zich openstelde voor deze ervaring. Na de les werden we door Louisa in haar prachtige theeruimte ontvangen met verse gember thee, verse sappen en heerlijke lekkernijen. Zo konden we onderling onze ervaringen direct uitwisselen, dat was heel waardevol. Na afloop ontvingen we ook nog eens allemaal een souvenier uit India. Zo kunnen we nog altijd met veel warmte terugdenken aan deze heerlijke yogales. Dank hiervoor Louisa🙏🏼
Carlijn

Recensie ontvangen via mail