Thema workshop voor bedrijven

Liberty organiseert regelmatig thema workshops. Dit kan een actueel onderwerp zijn, of een workshop gegeven door een op een onderwerp gespecialiseerde gastdocent.

Workshop: Kundalini & Cacao Ceremonie

The Divine Feminine

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert Liberty yoga een cacao ceremonie.

Deze workshop wordt begeleid door Mira, Marieke, Tim en Daniel, die vorig jaar een succesvolle ceremonie hebben georganiseerd met het thema “Lucht je hart”. Dit jaar nodigen ze je uit om mee te doen aan deze bijzondere ervaring van The Divine Feminine in YOU.

De workshop is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je geslacht, leeftijd of achtergrond. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of mantra’s om mee te doen. Het enige wat je nodig hebt, is een open hart en een nieuwsgierige geest.
Op aanvraag

Privéworkshop

Wil je een privéworkshop met een groep vrienden, vriendinnen of familie? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Afgelopen zaterdag hebben we samen met ons hockeyteam bestaande uit 13 meiden een ontzettend mooie ochtend meegemaakt. We zijn sportief en jong maar velen van ons hadden nog niet eerder een yoga les meegemaakt. Wat was het super om die eerste keer bij jou in je fijne studio mee te mogen maken. Je hebt ons uitgedaagd met je mooie oefeningen zowel fysiek als mentaal. De sfeer in de studio zorgde ervoor dat de hele groep zich openstelde voor deze ervaring. Na de les werden we door Louisa in haar prachtige theeruimte ontvangen met verse gember thee, verse sappen en heerlijke lekkernijen. Zo konden we onderling onze ervaringen direct uitwisselen, dat was heel waardevol. Na afloop ontvingen we ook nog eens allemaal een souvenier uit India. Zo kunnen we nog altijd met veel warmte terugdenken aan deze heerlijke yogales. Dank hiervoor Louisa🙏🏼
Carlijn

Recensie ontvangen via mail