We starten 30 augustus met het blok wat nu doorloopt tot en met januari. In februari starten we met een nieuw blok. Er is dus iets veranderd. Ook ik heb er een tijd mee geworsteld om op een andere manier te gaan werken. We krijgen nu voortaan een gelijk aantal lessen, dus niet meer 15 en 27, maar het gemiddelde van ongeveer 20-21 lessen.

Een voordeel is dat de gemiste lessen rond Kerst of in de zomervakantie tot en met januari ingehaald kunnen worden. Hiervoor is dan meer ruimte.

Als Corona goed onder controle is kunnen we zoals ik begrepen heb, zelfs vanaf augustus de 1.50 meter loslaten. Dat zou fijn zijn, want dan hebben we weer veel ruimte om te schuiven als je een les niet kan volgen.

Online

Zolang je lid bent kan je de filmpjes op Facebook blijven volgen, dus je kunt jezelf altijd bezighouden. Met het ander blok erbij staan er intussen veel verschillende oefeningen op. Voor ieder wat wils. Dus mis je les door vakantie of ziekte, je kan altijd je les online inhalen. Denk aan het privacy recht, deel deze filmpjes niet.

Ik ga nu de filmset in de studio verwijderen en de ruimte die jullie energie maanden heeft gemist klaarmaken voor gebruik. Hoe het voor mij voelt is niet te beschrijven en ja, ik ben nog steeds met vernieuwing bezig voor jullie, dus ik ga jullie weer verrassen met wat yoga jou kan geven. Ik blijf erbij, het ticket zit in jou, niet in de vakantie en dat heeft de Corona tijd ons geleerd. Zoek het bij jezelf, daar kun je alles vinden.

Voor diegene die op vakantie gaat, ik wens je een fijne vakantie, houd je aan de regels, zodat wij straks in augustus verder kunnen. Op 30 augustus starten we weer. Kom je later, dan blijven de regels zoals je reeds gewend bent en zoals het in de voorwaardes staat: inhalen in het blok.

Tot heel snel, ik ga de ruimte gebruiksklaar maken en start met de voorbereiding van de lessen.

EINDELIJK!

Een glimlach, Louisa.