Lees hier wat anderen zeggen over Liberty Yoga & Pilates Cuijk. Of laat zelf een review achter.

Ik doe nu een aantal weken mee met de yinyoga op maandagavond. Ik heb baat bij de oefeningen. Zowel de ruimte waarin je plaats neemt voor de yoga als de yogaruimte zien er mooi en sfeervol (gedecoreerd) uit. Louisa heeft passie voor haar vak, weet veel m.b.t. yoga en draagt dit over in haar yogalessen.
Wendy van der Beek

Recensie ontvangen via Google

Zeer goede lessen. Heb er heel veel baat bij. Er wordt zeer goed opgelet door Louisa en je wordt eventueel gecorrigeerd bij de oefeningen. Dit heb ik bij andere wel eens anders gezien. Iedereen aan de yoga bij Louisa.
Marian van der Fluit

Recensie geplaatst op Facebook

Hoe ik Liberty yoga ervaar?
Super! Paar jaar terug ben ik in een vervelende situatie terecht gekomen. Mijn hele lijf " sloeg op slot". Na een korte intake ben ik op advies van Louisa aan yin yoga begonnen. Zoals de yoga zegt, soms ga je hele gevechten aan met je lichaam, het is echt zo. Door de super goede en persoonlijke begeleiding tijdens de groepslessen, heb ik mijn lichaam opnieuw leren kennen. Naast de yin yoga heb ik nog regelmatig fysiotherapie, zij stonden laatst erg versteld naar de sprongen die ik maak.
In deze coronatijd past Louisa haar lessen aan, zoals ze het hele jaar op de jaargetijden haar lessen aanpast met mooie resultaten. Dat werd door de fysiotherapeut als zeer uniek ervaren en moest Louisa de grootste complimenten geven, wat ik dus ook heb gedaan en vind het zeker een vermelding bij de recensies waard.
Wilma Kempen

Recensie geplaatst op Google

Met een topdocente🙏! Ze weet waar ze mee bezig is en dat draagt ze met veel enthousiasme en met ❤️ en ziel over aan de leden 🧘‍♀️ Je voelt je een ander mens worden.
Inmiddels een paar jaar verder; mijn fysiotherapeut en chiropractor wisten na 2 maanden niet wat ze mee maakten, vroegen wat ik allemaal gedaan heb om te staan waar ik nu sta. Yin yoga; waarbij ik uitlegde hoe Louisa werkt. Dat in deze periode van spanning, stress, thuiswerken door de Coronacrisis, de lessen worden aangepast om het fysieke en mentale toch weer ontspanning te geven. Ik moest haar de complimenten geven, iemand die weet waar ze mee bezig is en daarnaast super kan begeleiden.
Die ervaring had ik al, en dat een "buitenstaander", behandelaar dit waarneemt bij een lichamelijk onderzoek is wel heel bijzonder.
Louisa, je bent een topper!
Wilma Nabben

Recensie geplaatst op Facebook

Afgelopen zaterdag hebben we samen met ons hockeyteam bestaande uit 13 meiden een ontzettend mooie ochtend meegemaakt. We zijn sportief en jong maar velen van ons hadden nog niet eerder een yoga les meegemaakt. Wat was het super om die eerste keer bij jou in je fijne studio mee te mogen maken. Je hebt ons uitgedaagd met je mooie oefeningen zowel fysiek als mentaal. De sfeer in de studio zorgde ervoor dat de hele groep zich openstelde voor deze ervaring. Na de les werden we door Louisa in haar prachtige theeruimte ontvangen met verse gember thee, verse sappen en heerlijke lekkernijen. Zo konden we onderling onze ervaringen direct uitwisselen, dat was heel waardevol. Na afloop ontvingen we ook nog eens allemaal een souvenier uit India. Zo kunnen we nog altijd met veel warmte terugdenken aan deze heerlijke yogales. Dank hiervoor Louisa🙏🏼
Carlijn

Recensie ontvangen via mail

Het was geweldig! Nog nooit yoga gedaan, maar ben om.
Genoten met de club van 18! Dank je!
Annemarie Hofman

Recensie ontvangen via Google

Met aandacht, goede uitleg, compassie en een vleugje humor laat Louisa iedereen meer balans/rust ervaren (lichaam en geest).

Nico Creemers

Recensie geplaatst op Google

Wat yoga mij brengt
Vanaf de eerste keer dat ik bij Liberty een proefles yoga volgde, voelde het als thuiskomen. In het intakegesprek dat ik voorafgaande had met Louisa, vroeg ze me wat ik hoopte te vinden in yoga. Ik weet dat ik destijds op zoek was naar een betere balans. Naast het drukke leven van werken, een gezin en alles waaraan we denken te moeten of willen voldoen, was ik op zoek naar ontspanning, rust, een moment voor mezelf. Mezelf hervinden misschien wel. Ik werd me in die periode namelijk meer en meer bewust dat de medische voorgeschiedenis waarmee ik op 19-jarige leeftijd plots te maken had gekregen, vele jaren later nog steeds heel veel invloed op mijn dagelijkse functioneren bleek te hebben. Ook al was ik ondertussen van student naar vrouw, moeder en volwassene met verantwoordelijke baan geëvolueerd. Die specifieke levenservaring drukte nog steeds een behoorlijke stempel op mijn lichamelijke en geestelijke welbevinden. Ze stond aan de basis van bepaalde, niet altijd helpende gedachten patronen en de manier waarop ik in het leven stond.
Louisa heeft destijds tijdens een intake uitleg gegeven over de verschillende yogavormen die bij Liberty te volgen zijn en wat ze voor me zouden kunnen betekenen. Daarna hebben we in gezamenlijkheid besloten dat Satyananda het beste tegemoet zou komen aan mijn vraag. Ik mocht vervolgens een les komen ervaren. Proeven of dat idee in de praktijk ook zo bleek te zijn.
Best spannend zo’n eerste proefles. Wat kon ik verwachten? Ik was nog niet echt bekend met yoga, op enkele poweryogalessen na, die ik jaren daarvoor ooit in een sportschool had gevolgd. Misschien was het ook wel een beetje buiten mijn comfortzone. Als van oorsprong zeer fanatieke volleybalster.
Vanaf die allereerste proefles tot op de dag van vandaag voelt ieder bezoek aan de Liberty studio als thuiskomen. Mijn rotsvaste vertrouwen in de helende capaciteit van yoga is enkel gegroeid toen ik jaren geleden te maken kreeg met een hersenbloeding met als gevolg een neglect en een linkszijdige hemiparese. Mijn beperkte aandacht voor de linkerzijde en de veranderingen in het waarnemen van die lichaamshelft maakte dat ik mij niet meer thuis voelde in mijn lichaam. Ik herkende het niet meer, het beangstigende me soms, het frustreerde me als mijn lijf niet deed wat ik het vroeg. Het lichaamsbesef was behoorlijk in de war.
Toen ook duidelijk werd dat ik mijn werk niet meer zou kunnen hervatten, voelde het alsof mijn hele zijn op losse schroeven stond. Een heel ander leven, een waar ik niet zelf voor gekozen had.
Ik ben heel dankbaar dat ik in die fase al enkele jaren yoga en meditatie beoefening achter de rug had en dat ik bij Liberty mijn matje wekelijks kon blijven uitrollen. Dat heeft voor mij in deze jaren als reddingsboei gediend. Me geholpen met deze situatie om te gaan. Zowel geestelijk als fysiek. Meer rust te vinden in mezelf, mezelf te accepteren zoals ik nu ben.
Ik ben dan ook nooit meer van huis gegaan, want bij Liberty vind ik verbinding, stilte, groei, deskundige begeleiding, bewustzijn, leven.

Marscha

Recensie ingestuurd via mail

Ik heb Louisa leren kennen tijdens onze eerste opleiding poweryoga. Een prachtig mooie vrouw van buiten en binnen. Een zeer gedreven sportvrouw met een missie. Ik heb haar zien veranderen in een pure yogini met het hart op de juiste plaats en nog steeds de gedrevenheid van een sportvrouw…
Louisa greep na het uitkomen van het boek ‘Yoga met een pruik‘ direct de kans aan om elkaar weer te ontmoeten en vroeg mij een workshop te geven in haar prachtige studio.
Ik ben dankbaar dat ik haar heb leren kennen en volg met belangstelling en respect de weg die zij bewandeld heeft en nog steeds doet.
Dank je wel Louisa. Jouw cursisten kunnen zich geen betere ‘juf’ wensen dan jou.

Marian van Schoneveld

Recensie ingestuurd via mail

Wil je zelf je ervaring vertellen? Wil je anderen laten weten wat Liberty Yoga en Pilates voor jou betekent? Laat je recensie achter op Facebook of Google. Of stuur me een persoonlijk bericht.