Kundalini & Cacao Ceremonie

Op zondag 23 Oktober organiseert Liberty yoga een cacao ceremonie. De gastdocenten Mira, Marieke, Tim en Daniel nemen je mee op reis door middel van Kundalini Yoga en het drinken van de sacred cacao als een balsem voor je hart. Deze innerlijke reis zal je ondersteunen om oude stukken los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe inspiratie en impulsen. Jouw manifestatie kracht wordt aangewakkerd met sound healing en het activeren van jouw oorspronkelijke stem.

Wat kun je deze middag verwachten.

We beginnen de reis met een krachtige Kundalini set die je hart opent en ruimte biedt aan datgene wat gezien en gevoeld mag worden. Deze yogasessie wordt begeleid met livemuziek en zang. Nadat je in een dieper laag van jezelf bent aangekomen verwelkomen we de helende kracht van de cacao en zal je op een innerlijke reis gaan om in contact te komen met jouw zielsverlangen. Dit verlangen krijgt vervolgens letterlijk een stem door een bijzondere stem activatie waarvoor je niet hoeft te kunnen zingen. Tenslotte mag je helemaal ontspannen tijdens een yoga Nidra en sound healing zodat de ervaring kan integreren tot op celniveau.

Deze ceremonie vindt plaats op 23 oktober 2022 bij Liberty yoga pilates, Cuijk

We beginnen om 14.00 uur en rond 18.00 uur zul je als herboren weer naar buiten stappen. We kijken er naar uit om je dan te mogen ontvangen.

Locatie

Liberty yoga pilates
Deken van den Ackerhof 10
5432 DP Cuijk

Tijd: 14.00- 18.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur
Prijs: 55.00 per persoon*

Op het moment dat je een ticket koopt rekenen we op jouw aanwezigheid. Als je onverhoopt toch niet kunt komen is restitutie niet mogelijk. Wel kun je de plek aan een ander doorgeven. Hierin zullen wij niet bemiddelen. 

Kopen van ticket neem dan contact op met Liberty yoga Cuijk.  

Een middag waar je een buiging maakt voor je hart, 

Louisa van Geenen