Ontdek de goddelijke vrouwelijkheid in jezelf met Kundalini & Cacao Ceremonie: Divine Feminine. Deze workshop is een reis van yang naar yin, van actie naar rust, van buiten naar binnen. We verbinden ons hart met ons bekkengebied, waar de zachte, intuïtieve en gevoelige energie van de vrouwelijke kracht stroomt. Deze energie is aanwezig in zowel mannen als vrouwen en staat voor zorgzaamheid, creativiteit, verbinden en zelfliefde. We leren deze energie te herkennen en te balanceren met de mannelijke energie, die groei en kracht vertegenwoordigt. We erkennen ook de vrouwelijke en mannelijke aspecten in de natuur en de seizoenen, die ons laten zien hoe alles in een cyclus beweegt.

In deze workshop drinken we cacao. Cacao heeft een positief effect op ons hart. De yoga asana’s beweegt onze energie en laat stromen waardoor geest en lichaam ontspant. We zingen mantra’s, woorden van kracht die ons verbinden met de universele liefde.

Locatie

Liberty yoga pilates
Deken van den Ackerhof 10
5432 DP Cuijk

Datum: 28 oktober 2023
Tijd: 14.00- 18.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur
Prijs: 55,- per persoon

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden: Stuur een mail naar libertycuijk@gmail.com of stuur een bericht via het contactformulier.

Namaste, Hari Om Tat Sat, Louisa van Geenen